Het team

Simone
De Nijs

Planning & Organisatie

Bij iedere video zijn meerdere mensen betrokken. Vaak voor de camera, erachter altijd. Simone zorgt ervoor dat iedereen over de juiste informatie beschikt, op tijd is en op de afgesproken plaats klaar staat.

Sikko
Hoogstra

Sales, Strategie & Regie

Zijn passie ligt bij het opzetten van branded content formats en visual multi-channel storytelling. Sikko is eigenaar van The One Minute Company. Creativiteit is voor hem een vertrekpunt om te komen tot een zakelijk en commercieel aantrekkelijk aanbod.

Rachel
Kremer

Infographics & Motion Design

Rachel tekent onder andere de storyboards uit. Ook de (info)graphics geeft zij vorm. Door jarenlange ervaring met het maken van games heeft ze een breed scala aan visuele stijlen ontwikkeld. Handig om in te zetten en aan te sluiten bij een specifieke huisstijl.

Myrthe
van Dommelen

Camera & Editing

Als er iemand is die mensen kan video-portretteren is het Myrthe. Ze gaat mee in wat er leeft en vertaalt dat zorgvuldig in beeld.

Quinton 
Hermsen

Editing & Motion Design

Monteren en Motion Graphics vliegt Quinton aan vanuit een constructieve en nuchtere kijk. Beweging, animatie en geluid toevoegen waar het functioneel en effectief meerwaarde levert aan het vertellen van een visuele pitch. 

Lieke 
Rossing

Concept & Animatie

Humor is uitgangspunt in het werk van Lieke. Lieke zet de basis op van de originelere concepten en de (stop-motion) animaties. 

Flex Pool

Flexibele schil

Natuurlijk hebben wij een pool met AV specialisten, figuranten en cast die we, naast onze vaste kern, flexibel in kunnen zetten en met wie we op wekelijkse basis samenwerken.