Het team

Sikko
Hoogstra

One Minute Specialist & Directie

Meer dan 20 jaar ervaring in het opzetten van interactieve ‘Buyer Journey’s’, visual campaigns en visual storytelling. Als creatief en als adviseur. Aansluiting vinden op wat er al positief is ingezet, is voor Sikko het vertrekpunt om te komen tot een commercieel interessante oplossing.

Simone
De Nijs – Jurrius

Planning & Organisatie

Bij iedere video zijn meerdere mensen betrokken. Vaak voor de camera, erachter altijd. Simone zorgt ervoor dat iedereen over de juiste informatie beschikt, op tijd is en op de afgesproken plaats klaar staat. Daarnaast is Simone het aanspreekpunt voor ons format Testimonialvideo.nl.

Myrthe
van Dommelen

Camera & Editing

Als er iemand is die mensen kan video-portretteren is het Myrthe. Ze gaat mee in wat er leeft en vertaalt dat zorgvuldig in beeld.

Rachel
Kremer

Infographics & Media Design

Rachel tekent onder andere de storyboards uit. Ook de (info)graphics geeft zij vorm. Door jarenlange ervaring met het maken van games heeft ze een breed scala aan visuele stijlen ontwikkeld. Handig om in te zetten en aan te sluiten bij een specifieke huisstijl.

Quinton 
Hermsen

Editing & Motion Design

Monteren en Motion Graphics vliegt Quinton aan vanuit een constructieve en nuchtere kijk. Beweging, animatie en geluid toevoegen waar het functioneel en effectief meerwaarde levert aan het vertellen van een visuele pitch. 

Lieke 
Rossing

Concept & Animatie

Humor is uitgangspunt in het werk van Lieke. Lieke zet de basis op van de originelere concepten en de (stop-motion) animaties. 

Flex Pool

Flexibele schil

Natuurlijk hebben wij een pool met AV specialisten, figuranten en cast die we, naast onze vaste kern, flexibel in kunnen zetten en met wie we op wekelijkse basis samenwerken.