Ons team

Simone
De Nijs

Planning & Organisatie

Omdat we ervoor pleiten dat mensen het verhaal vertellen is de planning de spil van onze producties. Het lukt Simone iedere keer weer om de juiste mensen, op de juiste tijd en op de juiste plek te krijgen.

Sikko
Hoogstra

Concept & Regie

Sikko is onze video communicatie specialist en procesleider. Hij weet van iedere situatie de essentie te grijpen en die te vertalen in een serie compacte video’s. Creativiteit is het vertrekpunt, een zakelijk aanbod de voorwaarde.

Rachel
Kremer

Infographics & Motion Design

Rachel tekent onder andere de storyboards uit. Ook de (info)graphics geeft zij vorm. Door jarenlange ervaring met het maken van games heeft ze een breed scala aan visuele stijlen ontwikkeld. Handig om in te zetten en aan te sluiten bij een specifieke huisstijl.

Myrthe
van Dommelen

Camera & Editing

Als er iemand is die mensen kan video-portretteren is het Myrthe. Ze gaat mee in wat er leeft en vertaald dat zorgvuldig in beeld.

Lieke 
Rossing

Animatie

Humor is uitgangspunt in het werk van Lieke. Lieke zet de basis op van de originelere concepten en de (stop-motion) animaties. 

Flex Pool

Flexibele schil

Dit is onze kernteam. Verder hebben wij een pool met AV specialisten, figuranten en cast waar we op wekelijkse basis mee samenwerken.