Experts in
One Minute testimonialvideo

Voor op de website

In opdracht van Mechan Groep hebben wij bekendheid gegeven aan de uitbreiding van het FENDT FULL LINE arsenaal. Door een serie van 8 One Minute Testimonialvideo’s te ontwikkelen. Met als doel agrarisch ondernemers te inspireren om bewust als ondernemer een keuze te maken uit de uitgebreide mogelijkheden.

Meer over deze case

… in een campagne …

Vanuit Lagarde Groep Telecommunicatie, ICT en Beveiliging kwam de vraag hun projecten uit te lichten. Een serie One Minute Testimonials verspreid over het jaar zijn ontwikkeld. Met als doel het succes van producten geadviseerd en geleverd door Lagarde Groep in beeld te ervaren.

Meer over deze case

… of op social media

In opdracht van Valtra ondersteuning in content mini-campagne’s ontwikkeld. Waaronder een serie One Minute Testimonialvideo’s van drie trotse Valtra trekker eigenaren.

Opdrachtgevers over one minute testimonialvideo’s

Testimonial: human touch bij bedrijfsfilm of productvideo

Hoge conversie door voorbeeldprojecten in beeld te brengen

Laat voorbeeldprojecten zien
Door uw huidige afnemer in beeld te brengen weerspiegelt u uw doelgroep. Zodat uw potentiële afnemer zich meteen thuis voelt.

Toelichten van USP’s in project
De huidige afnemer vertelt over uw service in een productvideo. Ook wel een testimonial, referentievideo of review genoemd. Wij zorgen ervoor dat uw product trots en mooi in beeld komt. In een voice-over of een grafische laag lichten we toe wat de huidige afnemer of medewerker nou precies als meerwaarde ervaart.

Bedrijfsfilm of productvideo
De formats zijn modulair opgebouwd. Meerdere interne testimonials of quotes kunnen samengevoegd worden tot bijvoorbeeld een bedrijfsfilm of corporate insight. Bijvoorbeeld gezamenlijk verteld vanuit diverse levels in uw organisatie. Uw CEO, projectmanager en medewerker vertellen dan samen de missie, de kernkracht van de organisatie.

Meteen overzicht in het budget. Makkelijk en snel
Om u meteen een prijsindicatie te kunnen geven hebben we 3 verschillende prijsbundels voor u samengesteld. Een enkele testimonial of referentie-video laten maken is natuurlijk ook mogelijk, neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Inhoud format Testimonialvideo

• Sessie ‘wat is de call-to-action’
• Concept, planning en organisatie
• Uitgetekend storyboard
• Voice-over tekst en opname
• Droneshoot incl. vergunningen en verzekering
• Opnames op locatie
• Quote-interview op locatie
• Filmmontage
• Animatie van beeldmerk

Aan te vullen met:
• Motion InfoGraphics
• Geanimeerde tekst quotes
Bestellen Meer informatie

Vooral de omgeving van de opdrachtgever in beeld 
Wat goed werkt in een testimonial-video is een projectmanager of relatiemanager van uw bedrijf te laten vertellen als voice-over en als gids. We zien ondertussen voornamelijk beelden van de core-business van de opdrachtgever. Vrachtwagens, productielijnen etc. Dus vooral het bedrijf van jullie klant volop in beeld. Veel meer beeld dan wordt gebruikt in een ‘standaard’ testimonial-video.
 
Focus op de core-business van de klant
Als we beelden zien van mensen die blij hun werk kunnen doen, is indirect de boodschap dat dat natuurlijk door jullie ondersteuning, geleverde dienst en producten komt. De voice-over gids vertelt wat jullie precies voor hun hebben gedaan.

Infographics en compacte quotes met de essentie van uw boodschap
Eventueel kunnen we de testimonial-video aanvullen met een infographic. Aan het einde van de testimonialvideo geeft de klant [projectmanager of CEO of ..] vol trots een bevestigende quote als reactie op de voice-over. In totaal is de voice-over maar een paar seconden echt in beeld. Voor de rest horen we alleen zijn of haar stem.

Dat alles in 1 minuut video
Zo garanderen wij dat het filmpje binnen 1 minuut blijft [langer zal in verhouding minder bekeken worden] en een consequente basis vormt voor eventueel volgende of een serie testimonials.

Extra sales force
Uw relaties en medewerkers zijn dé ambassadeurs van uw bedrijf of organisatie. Breng ze in beeld en er ontstaat een gezamenlijke boodschap. In potentie een uitgebreide sales force! Gebruik uw interne en externe social network to the max!

Werken vanuit een content-structuur
Strategische inzet van videocontent. Korte versnipperde UX-uitingen. Wij werken vanuit een structuur gebaseerd en opgebouwd vanuit diverse neuromarketing modellen. Video is ondersteunend aan de boodschap. Wij maken hebben videoformats scherpgesneden vanuit de marketingcommunicatie waarbij de mens als verteller ingezet wordt en de context het verhaal in beeld verteld.