PitchCard®
jouw persoonlijke leidraad

Even aandacht voor een tussenstand?

Je kunt altijd wel doorgaan met je werk. Want je vind het leuk. En je laat je natuurlijk ook niet kennen! Misschien toch ook eens goed om in basis te weten wat je nou écht belangrijk vind? En welke talenten je van jezelf als vanzelfsprekend ervaart? Dan kun je daar je prioriteiten op scherp stellen met een PitchCard® als leidraad.

PitchCard bestellen

Iets te hard aan het werk?

balans opmaken

’s morgens zit je mailbox al tot de nok toe vol. En aan het eind van de dag staan nog een paar punten op je actielijstje. Die tik je ’s avonds nog ‘effe’ af. Je vind je werk leuk alleen balans vinden is een uitdaginkje. Een PitchCard® helpt je in drie live sessies duidelijke prioriteiten stellen voor jezelf. Zowel privé als in je werk. Aanvliegen vanuit de kernpunten die jij belangrijk vind.

pitchcard bestellen

Toegevoegde waarde van het team inzetten?

balans opmaken

Als team werk je al fijn samen. En je hebt het idee dat je door meer inzicht in ieders talenten en drives elkaar nog meer zou kunnen versterken. Alle puzzelstukjes zijn er al maar er moet nog een compleet beeld ontstaan. De PitchCard® geeft een inzichtelijk fundament om op te bouwen.

pitchcard bestellen

Gezamenlijk richting geven

In principe is een PitchCard® niets anders dan een snel te scannen tussenstand. Jouw interne kernwaarden en motivaties op een rijtje. Lekker overzichtelijk en gesorteerd op prioriteit. Ook de gebieden waar jij jouw talenten ten volste tot hun recht komen is in beeld gevangen. Zodat je de PitchCard® als beeldende quickscan zo nu en dan van de plank kunt pakken om te kijken of je op de, voor jou, juiste weg zit.

Met de PitchCard® als blueprint heb je een mooie basis te pakken om consequent vanuit te communiceren. Zowel intern als extern. Vanuit de PitchCard® kun je contentmakers en creatieven, zoals bijvoorbeeld tekstschrijvers, bloggers, fotografen en videomakers helder aansturen. Terwijl zij in de vormgeving ervan nog alle ruimte hebben om creatief in te vullen.

Samen met Sikko Hoogstra, communicatie trainer en strateeg, ga je jouw talenten en toegevoegde waarde bekijken in drie sessies. Daarin stelt hij heldere vragen die de essentie van jouw werk inzichtelijk maken. Samen stel je de PitchCard® op maat op. Sikko heeft naast Groninger roots wortels en een flinke dosis ervaring in onder andere NLP, Interviewtechnieken, Provocatief coachen, Neuro-marketing, scenograaf, Customer routing, Agile, storytelling en filmproductie. Er wordt vanuit een positieve insteek aangevlogen. De sessie’s kunnen online via Zoom of Teams, al wandelend buiten in de buurt van je bedrijf, fysiek op locatie of bij ons in de praktijk plaatsvinden.

Scherp pitchen onmisbaar in onze bedrijfsvoering

René Schwiete
CFO
MECHAN GROEP

Pitchcards geven richting bij het maken van onze content

Bas Van Loon
MARKET ANALIST
ALEWIJNSE MARINE

Wij sluiten nu aan bij de vraag van onze afnemers

Maartje Schel
MARKETING DIRECTOR
HEUTINK GROEP

PitchCard®

€760,- per PitchCard®

  • 3 PitchCardSessies à 2 uur
  • 1 PitchCard®

Als persoonlijke leidraad en rode draad te gebruiken in je carrière maar ook in je privé-leven.

Bestellen Meer info

PitchCard® | Content

€960,- per PitchCard®

  • Diverse PitchCardSessies
  • Diverse PitchCards®

Samen kijken wat de generieke boodschappen zijn binnen de corporatie. Deze vangen in drie kernwaarde-pijlers en vertalen in krachtige beeldtaal, fotografie, animatie en videocontent voor op de website, webshop of social media.

Bestellen Meer info

PitchCard® | Product

€960,- per PitchCard®

  • 3 TeamPitchCardSessies
  • 1 PitchCard®

Een product of dienst presenteren. Aandacht voor de toegevoegde waarden van een product in beeld brengen en vertalen in een authentieke krachtige, logische Pitch. Aan de hand van de PitchCard® is de meerwaarde, het verhaal, de boodschap duidelijk voor iedereen die het gaat promoten.

Bestellen Meer info